Semmelbak

Igårkväll bakade jag och Cecilia semlor. Vi saknade en del ingredienser, vi fick vispa grädden för hand i cirka en timme samt experimentera en del med gasugnen, men bra blev de till slut! Semlorna (och vi) gjorde succé på ambassadens fredagsfika - så till den grad att vi fick stående applåder och blev kallade änglar från ovan. 
 
Joråsatt.
 

Vi hade ingen tillräckligt stor bunke så vi preppade degen i en kastrull. Funkar finfint det med.
 
 

Och såhär blev slutresultatet! Utan florsocker, men ändå. 
 

Svenska flaggan på bordet, såklart.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Semlor, Svenska Flaggan, kan inte bli bättre när storbakerskan är i farten. Suveränt-:)

Svar: Haha ja, vi blev rätt nöjda med resultatet måste jag säga :)
Gabriella

2013-02-24 @ 14:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback