Vi liksom väntar på en vårdag i november

Efter att ha inlett lördagen med ett 80-minuters spinningpass bestämde vi oss för att ta tillvara på det vackra vår, jag menar, höstvädret och gjorde därför en utflykt till Valparaíso. Vi åkte på en guidad båttur i hamnen, för att sedan tillbringa flera timmar på ett rysligt mysigt kafé där både inredningen, maten och personalen var fenomenal och där det luktade sådär mysigt av nybryggt kaffe, precis som hemma hos mormor.









Heta brudar i galet otympliga flytvästar.

Bellas var dock aningen smidigare, därav belåtenheten.
Sjölejon - ett vanligt inslag häromkring.

Valparaíso.

Välkommen hem till oss - i huset näst längst till vänster.






"El Café del Poeta" - så fint att man nästan fick gåshud.

Det är verkligen detaljerna som gör det. Förutom den vackra dukningen...

...var även maten...

...och kaffet riktigt bra.

Utöver detta förstod kyparen till och med vår avsikt med att bara beställa en enda bit choklad- och tryffeltårta - han försåg oss nämligen med varsin gaffel och kom sedan in med tårtan färdigskuren i tre bitar. Det var himla fint tyckte vi.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Verkar som att den nya kameran fungerar bra, jättefina bilder! Ni ser ut att ha haft en riktigt fin höstdag med vackert väder, mycket att se och med mycket gott att äta :)

2011-05-09 @ 16:40:45
Postat av: Mormor

Klart Du skall få kaffe Gabriella, men det blir svårare att få till den där chokladkakan, den såg helt underbar ut. Vet du, jag tycker hösten är den finaste årstiden, så njut bara njut. Kram :)

2011-05-09 @ 22:26:49
Postat av: Ella

Ja, inget slår ju faktiskt "svenskt" kok-kaffe! :) Dock var chokladkakan var god men de man gör själv blir alltid godare, så den behöver du inte oroa dig över ;D Ja hösten är himla fin när det är soligt och lagom kallt, tyvärr är de dagarna aningen begränsade här, men om bara några dagar åker jag ju som tur är till lite varmare breddgrader - Lima :D

2011-05-10 @ 03:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback