En dag på en buss och en kväll i Mendoza

Tidigt på fredagsmorgonen var vi 7 trötta själar som satte oss på bussen till grannlandet Argentina. Efter drygt nio timmar, en sisådär femtioelva skarpa vägkurvor samt en extremt tröttsam historia vid gränsen där vi tyvärr blev av med en gruppmedlem på grund av problem med visum var vi till slut framme i Mendoza.

Eftersom klockan hade hunnit bli rätt mycket vid det laget tog vi oss, efter ett snabbt stopp vid hostelet, ganska omgående till en restaurang där vi sedan blev kvar tills vi var så trötta att vi knappt orkade hålla ögonen öppna, men det blir ju lätt så när både maten och sällskapet är så himla bra.

On the road again...



Passagen genom Anderna består av ungefär en miljon kurvor.

Här har vi nummer nio i ordningen.

Framme på hostelet!

Våra härliga pojkar Christian, Romain och Josh gav oss ett och annat gott skratt under kvällen, framförallt tack vare Romains fantastiskt läskiga min på den här bilden.

Trots att jag inte är någon större köttfantast så måste jag ändå hålla med alla som säger att köttet i Argentina är bland det bästa i sitt slag.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Skönt att Du är tillbala igen, eftersom vi har hört om vulkanutbrottet i Chile och att det skulle nått Anderna och sen Snö Snö så man undrar var håller Du till egentligen. Har Du snart tilräckligt med upplevelser eller ????? Kram

2011-06-08 @ 08:15:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback