Tårtrester, VIP och en trötthet som heter duga

Gårdagen var ganska seg. Efter att ha gått och lagt oss vid sex vaknade vi alla svenskor vid nio-tiden av att det var så ljust på våra rum. Efter några resultatlösa försök att somna om intog vi alla istället Bellas dubbelsäng, där vi sedan drack kaffe och åt jordgubbstårta till frukost samtidigt som vi tittade på bilder från gårdagskvällen och skrattade så vi nästan grät.

Efter att ha röjt upp i lägenheten spenderades sedan dagen framför datorn i sängen, och när det gäller kosten så gick den i tårtans tecken - jordgubbstårta till frukost, smörgåstårta till lunch (omväxling förnöjer) och så lite jordgubbstårta till middag. Hela kostcirkeln med andra ord. På kvällen hade vi dock fortfarande en halv jordgubbstårta kvar, så därför bjöd jag över Brian som med glädje hjälpte till att äta upp den.

Framåt midnatt var det sedan dags att bege sig ut i natten igen. Våra faddrar hade anordnat en fest för oss utbytesstudenter på en klubb här i närheten, men eftersom alla var hyfsat trötta sedan gårdagskvällen bangade de flesta ur. Jag, Josh, Sally och Brian masade oss i alla fall iväg (efter att ha hinkat i oss ett antal koppar kaffe och coca cola) till klubben, där vi mötte upp våra faddrar. Klubben där festen ägde rum var riktigt häftig, och vi spenderade hela kvällen i VIP-avdelningen - fräsigt värre.

Trots att vi alla var överens om att inte stanna ute alltför länge blev det ändå så att vi inte kom hem förrän vid fem, och sedan ringde larmet vid tio. Tröttheten är med andra ord ett faktum, men det var det värt.

Klubben.


Jag och Brian.

Josh och vår galet charmiga överfadder Carlos.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Sova får Du göra när Du blir gammal. Jag hade en chef en gång som alltid sa "LIVET LEKER".

2011-06-27 @ 10:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback