Vi kom, vi såg, vi segrade.

La vita è bella.


Så stod det på Ibans t-shirt ikväll, och just ikväll är jag beredd att hålla med. Efter att idag ha skrivit den sista av sju tentor känns livet onekligen lite lättare. Vi överlevde de här två veckorna, och det med godkända resultat - mycket väl godkända i fler än ett fall dessutom (hur vi lyckades få sobresaliente på dagens tenta i "Arbetsmarknadens ekonomi" förblir dock ett mysterium).

Eftermiddagen spenderades med vår käre, otroligt fine vän Samuel. Vi drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord, för att sedan ta en promenad genom staden. Han är nog en av de finaste människor vi någonsin har träffat, och det kändes tråkigt att behöva säga hej då.

Vi med bästa Smulan!

Ikväll har vi hängt med Fernando på gymmet, och gått på vårt allra sista spinningpass med Iban. Hur vi ska klara oss utan hans "Saaaaal!" och "Eeeso es!" i framtiden är högst oklart.

Det har med andra ord varit en riktigt bra dag, något som vi ju faktiskt var värda efter två veckor av tentaplugg, sömnlösa nätter och intag av alltför stora mängder koffein. Nu återstår det inte många dagar här i Salamanca, vilket känns både känns skönt och tråkigt, men framförallt konstigt - det här har ju trots allt varit vårt hem och vår vardag de senaste fem månaderna.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Ella! Det finns inte ord för vad jag känner. Du är otrolig. Ta med Dig de roliga minnena och Du kommer säkert att återvända till Ditt kära Salamanca. Välkommen hem till Sverige på ett kort besök :)

2011-01-28 @ 08:40:28
Postat av: Mamma

Ett stort grattis till er båda för de fina resultaten! Ni är så otroligt duktiga som har orkat kämpa med så många tentor på så kort tid :) Njut nu av de dagar ni har kvar i Salamanca!

2011-01-28 @ 08:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback