Pluggsöndag

Gårdagen ägnades helt och hållet till pluggande.
Den här veckan har vi ganska många prácticas som ska lämnas in, och igår gjorde vi (i princip) klart två av dessa. Vi är själva lite förvånade av vår ovanligt goda framförhållning, men å andra sidan är det nödvändigt den här gången om vi vill kunna få klart alla inlämningsuppgifter i tid.

Även om ämnet i sig är väldigt tråkigt (börjar bli hyfsat less på arbetsmarknaden vid det här laget) lyckas vi på något sätt ändå alltid ha det riktigt trevligt på våra pluggsessioner, mycket tack vare Petra och hennes sköna kommentarer. Ett ypperligt exempel på detta är gårdagens kommentar, när vi precis hade lyckats ordbajsa ihop en 3 sidor lång uppsats om utveckligen på arbetsmarknaden i olika länder. Vi brukar låta Petras flatmate från Mexiko läsa igenom våra uppsatser för att rätta eventuella grammatikfel, men det känns alltid lika pinsamt med tanke på hur dåliga uppsatserna brukar vara (mer när det gäller faktan och innehållet, än själva spanskan).

Petra suckar därför och säger:
"Jag önskar att vi kunde få ett bra ämne att skriva en uppsats om för en gångs skull, så att vi nån gång kunde få visa fram våra fötter."

Ay madre, hur söt är hon inte?! ;D

Det blev tacopaj till middag - kanske inte riktigt som på bilden på Tastelines hemsida, men väldans gott!

Kommentarer
Postat av: Petra

Haha, jag bjuder på den ;)

2010-10-18 @ 15:34:39
URL: http://laparlanchina.blogg.se/
Postat av: Ella

Schysst ;)

Innebörden av "särbehandling" också? Eller vi kanske inte borde gå in på det...? ;D

2010-10-20 @ 21:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback