Vad hände?

Igår var det en månad kvar till jul. I helgen är det första advent. Nästan vecka är det december. Om mindre än en månad åker vi hem.

När detta häromdagen slog oss som en blixt från en klar himmel, blev den omedelbara frågan följaktligen "Vad hände??" Det var ju alldeles nyss som vi, trötta och slitna och med alldeles för mycket packning åt McPollo på flygplatsen i Madrid, som vi spanade på surfare i San Sebastián, som vi bakade kanelbullar med hjärtströssel, eller satt och kämpade överambitiöst länge med vår allra första práctica.

Vi har alltså mindre än en månad kvar i Salamanca innan det är dags för jullov. På ett sätt känns det verkligen skönt att få komma hem och träffa alla nära och kära igen, men samtidigt så är vi lite stressade över att det är så mycket som måste avklaras innan vi kan sätta oss på planet hem mot Sverige. 2 enorma arbeten och 2 tentor, till exempel.

Vi ska dock göra vårt bästa för att verkligen njuta av den här sista månaden i Salamanca, och komma i riktig julstämning lagom tills att det är dags att åka hem. Playlisten med jullåtar är redan fixad, och på söndag blir det lussebullsbak. Tills dess tittar jag på gamla julbilder och minns, och längtar. Fast bara alldeles lagomt mycket.




Kommentarer
Postat av: Mormor

Jaa nu kom tårarna-dessa kort är ju så underbara, lika känslomässiga varje gång.Du lärde Dig ju baka och nu har Johanna också kommit igång. Tiden bara rinner iväg och ännu mer när man blivit "gammal". Du är sååååå välkommen hem.Kramar.

2010-11-26 @ 12:44:27
Postat av: Mamma

Tårar här med när jag påminns om att de två underbara tjejerna på kortet nu blivit stora, dock fortfarande minst lika underbara som tur är ;)

Längta lagom och njut mycket nu så ses vi dan före dan!:)

2010-11-26 @ 14:34:52
Postat av: Sis

Det där måste vara innan du slog mig i huvudet med brödkaveln...men söta var vi ;) Haha nädå skojar bara, vi var aaalltid så snälla mot varandra!

2010-11-27 @ 00:20:01
Postat av: Sis x2

Btw, dina skidor är vallade och står och väntar på dig här...när du kommer hem blire åke av!

2010-11-27 @ 00:21:34
Postat av: Ella

Haha, ja aaalltid, med undantag för den där gången i sandlådan då, eller när du inte hängde med i musses gympapass ;)

Givetvis! :D Och i år ska vi inte varken bli varvade av nån hurtig gubbe eller dagisklass!

2010-11-27 @ 09:19:56
Postat av: Ann Gotttfridsson

Söta då och vackra nu! Hoppas du inte längtar för mycket så du glömmer att ha det bra nu:-)

Kram moster!

2010-11-27 @ 15:03:58
URL: http://www.coachann.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback