Mot varmare breddgrader

Imorgon flyr jag och Petra mot varmare breddgrader, till Valencia närmare bestämt.
Inte för att vi inbillar oss att det kommer råda tropisk värme och att vi därmed inte får glömma att ta med våra bikinis, men med tanke på det extremt tråkiga vädret vi har här i Salamanca för tillfället kan det ju bara bli bättre.

Det vankas långhelg här i Spanien; eftersom både måndag och onsdag nästa vecka är röda dagar blir tisdag klämdag. Även om man vid universitetet officiellt sett egentligen inte tillämpar klämdagsprincipen, har våra lärare varit schyssta och gett oss ledigt även på tisdag. Vi tyckte därför att denna helg var ett ypperligt tillfälle att åka och hälsa på våra kompisar från Linköping som pluggar i Valencia den här terminen. Eftersom vi inte har lektioner förrän nästa torsdag skulle vi egentligen ha kunnat vara borta ända tills på onsdag, men eftersom vi är två duktiga och ambitiösa (läs sjukt stressade) Erasmusstudenter (och därmed ganska unika i det avseendet) kommer vi hem redan på måndag.

Det ska bli riktigt skönt att få komma iväg ett tag, och det ska bli riktigt kul att träffa alla vänner hemifrån igen. Vi har förtjänat lite ledighet.

Nu måste jag återgå till packandet, som för övrigt måste vara bland det tråkigaste som finns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback