Kvällspromenader och sena middagar

Eftersom både energi och fantasi har börjat tryta när terminen nu börjar lida mot sitt slut, fick det bli tapas till middag både igår och i förrgår. Vi hade redan en tapasfavorit sedan Las ferias y fiestas de Salamanca i september, närmare bestämt "Huevos rotos" som består av potatis och ja, trasiga ägg. Numera har dock denna favorit ersatts av en ny; "Pincho moruno". Ett helt fantastiskt gott grillspett som är lika perfekt tillagat varje gång. Som tur är ligger baren i fråga inte alltför långt ifrån oss, så det har vid det här laget blivit ett par vändor dit - så många att vi numera är one a first name basis med personalen.

Då vi har tillbringat hela helgen jobbandes på vår uppsats om den ekonomiska tillväxten i Vietnam, passade vi också på att ta en lång och välbehövlig kvällspromenad båda kvällarna. Det var alldeles lagom kallt ute, gatorna var fulla av människor i alla åldrar och vi blev än en gång påminda om vilken fantastiskt vacker stad vi bor i.

Middag på spanskt vis, vid elva-tiden på kvällen närmare bestämt.









Kommentarer
Postat av: Mormor

Jaa, det gör Ni rätt i. Ni behöver allt gott ni kan få av både mat och upplevelser.Kram till Er båda:)

2010-12-13 @ 10:20:40
Postat av: Mamma

Kvällspromenader i vackra Salamanca låter inte helt fel efter dagar med uppsatsskrivande:) På tal om Vietnam så sitter stackars skoltrötte lillebror just nu och kämpar med en egen liten uppsats om samma land, inte om dess ekonomiska tillväxt dock ;)

2010-12-13 @ 22:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback