Kanelbullens dag
Vad duktiga ni är och vad kul att det blev så uppskattat där! Du kanske kan öppna det där bageriet i Spanien istället med kanelbullar som specialitet ;)
Haha ja, por qué no? Men eftersom jag pluggar italienska nu också så skulle jag ju även kunna öppna det i Italien som ju var tanken från början ;)
Åh så gott, Bella och jag hade ett riktigt sug igår men eftersom den enda ingrediensen vi hade hemma var kanel kändes projektet lite väl stort.
Vad duktiga Ni är, allt ser ju perfekt ut, det behövs "bakerskor"här hemma i Sverige också. Det måste ha varit en väldigt bra jäst.
Haha ja Tanja, det kan jag förstå ;D Jag och Petra började själv tveka när vi varken fick tag i kavel, decilitermått eller pärlsocker, men det gick ju riktigt bra till slut iaf :)
Tack mormor! :) Och jo, jästen funkade fint, även om det inte riktigt såg ut som den hemma ;D